VACATURE
Hydrauliek/
pneumatiek monteur
goed salaris

Salaris tussen de
€ 2.400 - €  3.650.

contract

Je krijgt een contract en komt gelijk bij ons in dienst. 

verlof

Het weekend start vroeg bij ons! 

TEAMSPIRIT

Een gevarieerd team met toffe collega's.

Wat ga je doen:

Kom werken als hydrauliek-/pneumatiekmonteur bij Smit Mobile Equipment. In onze ruim opgezette werkplaats in Oud-Beijerland werk je met een klein team aan de hydrauliek van onze trailers. Jouw bijdrage is superbelangrijk. Onze mobiele trailers op zich zijn al heel belangrijk, ze zorgen er wereldwijd voor dat medische hulp bereikbaar is en blijft. Kortom, niet zomaar een klus, maar werk dat het verschil maakt. Genoeg reden om te komen werken.

Hoe ziet je functie eruit:
 • Met behulp van technische tekeningen en specifieke werkopdrachten ga je samen met jouw team de verschillende onderdelen monteren. 
 • Je zorgt voor het elektronisch inregelen en aftesten van hydraulische installaties. Denk hierbij aan het monteren van hydraulisch en pneumatisch leidingwerk, koppelingen en elektrische kabels.
 • Onze trailers zijn door jou RDW– ready, door jouw nauwkeurigheid komen alle trailers terug met een positieve keuring. Zo zijn de assen door jouw werk strak gemonteerd en uitgelijnd.
 • Ook het opsporen en oplossen van elektronische en hydraulische storingen behoren tot je werkzaamheden. Kom werken dan, we hebben je nodig!
Wat hebben wij jou te bieden:

Werken bij Smit Mobile Equipment is werk dat ertoe doet. Dankzij jouw inzet worden mensen over de hele wereld medisch geholpen. Daar staat natuurlijk wat tegenover: naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een werkplek met familiegevoel, waardering en openheid. Verder krijg je bij ons:

 • Salaris tussen de € 2.400 - € 3.650; de inschaling is afhankelijk van jouw profiel.
 • Een verantwoordelijke maar zelfstandige baan, bij Smit waarderen we eigen inbreng.
 • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds metaal en techniek.
 • 25 vakantiedagen en 5 ADV-dagen.
 • Wij zorgen voor werkkleding en gereedschap, en bij ons blijf je altijd up-to-date door het volgen van interne opleidingen zoals VCA.
 • Gezellige collega’s met een Rotterdamse werkmentaliteit.
dit ben jij:

Jouw hart gaat sneller kloppen bij het zien van witte slangen, moersleutels en natuurlijk trailers. Hydrauliek is jouw ding. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw werk klopt, zonder een goed hydraulisch systeem kunnen wij geen trailers afleveren. Beschik je daarnaast ook nog over onderstaande kenmerken dan zou je zomaar onze ideale match kunnen zijn:

 • Je hebt een technische opleiding afgerond, bijvoorbeeld richting autotechniek, WTB, Mechatronica, mobiele werktuigen of een vergelijkbare richting.
 • Je hebt kennis en ervaring in hydrauliek en pneumatiek; het mooiste zou zijn als je ook ervaring hebt opgedaan binnen de montage/assemblage. We realiseren ons ook dat we dan misschien het onderste uit de kan willen. Maar jij laat je natuurlijk niet snel afschrikken en reageert gewoon.
 • Technische tekeningen? Daar draai jij je hand niet voor om, jij kunt ze lezen en inzetten.
 • Kennis en ervaring van elektrische systemen en/of motortechniek en generatoren is een pré maar geen must.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en ook Engels is voor jou geen probleem.
SOLLICITEER NU EN KOM WERKEN ALS HYDRAULIEK-/PNEUMATIEKMONTEUR!

Neem direct contact op met Petra van Leenen, bij Smit Mobile Equipment houden we niet van ingewikkelde procedures. Graag maken we informeel kennis met je en laten we je meteen zien waar we trots op zijn.

Je kunt Petra bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp op: 06 5712 3896 of petra.van.leenen@smit.eu 

Het formulier invullen kan ook! 

Stuur ons je bericht

Check ook ONZE andere vacatures

Solliciteer vandaag nog en heb een gesprek binnen 5 werkdagen met één van onze recruiters.

Timmerman/
interieur-
bouwer
 

Constructie-
werker
/lasser
 

Meewerkend voorman lasserij