KOM
WERKEN
DAN!

ONZE vacatures

Wij brengen door onze mobiele oplossingen de medische zorg dichtbij de mensen. Wij bouwen trailers en mobiele oplossingen van bouwtekening tot eindproduct. Van de eerste constructie, casco bouw tot een sfeervolle ruimte voor de patiënt. Wij hebben alle expertise in huis.

Constructie-
werker
/lasser 

Meewerkend voorman lasserij 

Timmerman/
interieur-bouwer
 

Hydrauliek/
pneumatiek monteur
 

Staat je functie er
niet bij?

Maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan ontvangen wij graag je cv en een duidelijke motivatie waarom je bij ons wil komen werken.

Medische oplossingen
overal ter wereld

Bij Smit werken we samen, met een team van 50 collega’s, dagelijks aan het bouwen van medische units. Onze collega’s lassen, buigen, monteren en werken onze trailers en units af tot een hoogwaardig product. We zijn onder andere op zoek naar constructiewerkers, lassers en timmermannen en -vrouwen.

werken bij een marktleider?

Smit is een marktleider in Europa als het gaat om het produceren van mobiele units. Smit maakt onderdeel uit van de Amerikaanse Kentucky Trailer groep. Wist je dat wij units hebben staan door heel Europa, Israël, Japan en Saoedi-Arabië? De meeste units die we maken gaan naar Engeland toe. Omdat we zoveel naar Engeland transporteren, hebben we in Engeland ook een vestiging waar een aantal servicemonteurs dagelijks de kwaliteit van onze units bewaakt.

MEER DAN
250 jaar ervaring.

Ons verhaal begint in 1750, toen de eerste rijtuigen en boerenwagens werden gemaakt in de wagenmakerij te Oud-Beijerland.

laat zien!

Heb je een vraag? 

Neem direct contact op met Petra van Leenen, bij Smit Mobile Equipment houden we niet van ingewikkelde procedures. Graag maken we informeel kennis met je en laten we je meteen zien waar we trots op zijn.

Je kunt Petra bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp op: 06 5712 3896 of petra.van.leenen@smit.eu 

Het formulier invullen kan ook! 

Stuur ons je bericht