250 jaar
ervaring

Vakmanschap door de eeuwen heen.

Ons verhaal begint in 1750, toen de eerste rijtuigen en boerenwagens werden gemaakt in de wagenmakerij te Oud-Beijerland. Deze houten wagens bouwden wij, met passie en vakmanschap, op klantspecificatie.

ONZE KWALITEIT ZIT IN ONS DNA

Maatwerk en doen.

Maatwerk en oog voor detail vormden begin jaren tachtig de basis voor specialisatie richting de bouw van mobiele units geschikt voor de installatie van medische apparatuur. Al snel kreeg Smit internationale bekendheid als toonaangevende fabrikant van mobiele en verplaatsbare units, geschikt voor de inbouw van MRI-scanners, CT-scanners en PET/CT-scanners.

Sinds 2015 maakt Smit onderdeel uit van de Amerikaanse Kentucky Trailer Groep.

ONZE vacatures

Wij brengen door onze mobiele oplossingen de medische zorg dichtbij de mensen. Wij bouwen trailers en mobiele oplossingen van bouwtekening tot eindproduct. Van de eerste constructie, casco bouw tot een sfeervolle ruimte voor de patiënt. Wij hebben alle expertise in huis.

 Constructie-
werker
/lasser
 

Meewerkend voorman lasserij
 

Timmerman/
interieur-bouwer
 

Hydrauliek/
pneumatiek monteur
 

Heb je een vraag? 

Neem direct contact op met Petra van Leenen, bij Smit Mobile Equipment houden we niet van ingewikkelde procedures. Graag maken we informeel kennis met je en laten we je meteen zien waar we trots op zijn.

Je kunt Petra bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp op: 06 5712 3896 of petra.van.leenen@smit.eu 

Het formulier invullen kan ook! 

Stuur ons je bericht